Riool REPAREREN

Wanneer uw riool kapot is, kan dit enorm veel overlast en schade met zich meebrengen. Wacht hier dan ook nooit één seconde langer mee. Een riool kan kapotgaan door:

Bij reparaties worden alle werkgerelateerde kosten doorberekend.

24/7 spoedservice

Wij weten hoe vervelend een kapot riool kan zijn. Heeft u een schade wat direct verholpen moet worden, maak dan gebruik van onze 24/7 spoedservice.

wij repareren alleen het nodige

Door onze vele jaren ervaring, kennis- en middelen, kunnen we de schade aan het riool snel en vakkundig traceren. Wij repareren alleen het hoognodige als dat effectief is, zo niet dan kan de gehele leiding vervangen worden. Zo houden we de overlast én de kosten minimaal

Bij alleen een rioolreparatie op regiebasis worden alle uren en materialen in rekening gebracht die aan het werk gerelateerd zijn. Dus ook de reistijden en het eventueel afhalen van tekortkomende materialen, mocht dat nodig zijn.

periodiek onderhoud

Een kapot riool had in een vroeg stadium al voorkomen kunnen worden, wanneer u gebruik zou maken van periodiek onderhoud. Hiermee zullen we namelijk regelmatig uw afvoer reinigen en inspecteren. Eventuele problemen kunnen dan in een vroeg stadium worden getraceerd en verholpen. 

Voorkomen is altijd beter dan genezen, zo ook met uw riool. De kosten van periodiek onderhoud aan uw riool wegen in de meeste gevallen namelijk niet op tegen de kosten van een kapot riool laten repareren.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolreparaties of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.