Riool ontstoppen

Riooldienst Eemland is al vele jaren een begrip in de regio wanneer het aankomt op rioolontstopping en alle andere voorkomende rioleringswerken. Wij beschikken over alle kennis, ervaring en middelen, om elk rioolprobleem in een handomdraai op te lossen. 

Een riool laten ontstoppen kost vanaf €95 incl. BTW. Hierbij zitten inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

U heeft last van een verstopte afvoer in de wc, keuken, badkamer of elders in- en om het huis? Geef dit dan meteen door via 06-53622040. U kunt ook mailen naar info@rioolbeheer.info

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen

24/7 spoedservice bij nood & garantie

Wij weten hoe vervelend een rioolverstopping kan zijn. Heeft u een verstopping wat direct verholpen moet worden, maak dan gebruik van onze 24/7 spoedservice. Garantiewerkzaamheden worden tijdens kantooruren uitgevoerd.

Ontstoppen met veer- of hogedrukapparatuur

Veerapparatuur:
Bij het ontstoppen van de kleinere diameters afvoeren wordt vaak gebruik gemaakt van verenmachines met diverse reinigingskoppen die de wanden schoon schrapen, en daarna wordt het materiaal weggespoeld tot in het hoofdriool.

Hogedrukapparatuur:
Bij het ontstoppen van de wat grotere diameters wordt vaak gebruik gemaakt van een hogedrukunit met verschillende reinigingskoppen die de wanden schoonspuiten en het materiaal afvoeren naar het hoofdriool.

periodiek onderhoud

Voorkomen is altijd beter dan genezen, zo ook met uw rioolafvoer. Wij kunnen met periodiek onderhoud zorgen dat uw afvoeren worden gecontroleerd op vroegtijdige problemen en gereinigd worden.

Op deze manier houden we uw riool schoon en kunnen we eventuele problemen vroegtijdig oplossen, om zo verstoppingen of rioolschades te voorkomen. Dit is vooral aangeraden bij bijvoorbeeld bedrijven in de productiesector of bij appartementen. 

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolontstoppingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.