Riool ontstoppen zeist

Riool ontstoppen in Zeist, want één van uw afvoeren zit verstopt? Hulp is nabij, wij ontstoppen deze in een handomdraai. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen, repareren en inspecteren van rioleringen. Dit doen wij al ruim 25 jaar in regio Zeist.

Een riool ontstoppen in Zeist kan al vanaf €95 Incl BTW. Hierbij zit ingeprepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon. 

U herkent een rioolverstopping wanneer er geen water wegloopt in de wc, keuken, badkamer of elders. 

Een verstopte afvoer in Zeist doorgeven kan via 033-2999968 of via 06-53622040. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen zeist
riool ontstoppen Zeist

riool ontstoppen zeist met veer

In de meeste gevallen proberen we een rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsveer. Mocht de verstopping te diep zitten of een brede afvoerbuis, dan gaan we over tot een hogedrukspuit.

rioolontstopping zeist met hogedrukspuit

Zit de verstopping in een afvoerbuis wat breder is dan 75mm of kunnen we deze niet bereiken met een ontstoppingsveer, dan maken we gebruik van een hoge-druk waterunit, welke is voorzien van een speciale spuitkop. Hiermee zal de verstopping losschieten en verdwijnen in het openbare riool.

terugkomende verstopping of stank?

Wanneer u last heeft van een onaangename geur wat uit het riool komt of van terugkomende verstoppingen, is er waarschijnlijk iets kapot in het riool. In de onzichtbare wereld van een rioolnetwerk is het noodzakelijk dat het probleem door rioolspecialisten wordt onderzocht.

Een paar van de moderne technieken die onze rioolspecialisten gebruiken zijn camera inspectie en rookdetectie.

Camera inspectie:
Met een mobiel camerasysteem worden video-opnames en foto’s gemaakt van het riool. Hiermee kunnen we eventuele verstoppingen, schades en verzakkingen lokaliseren.

Rookdetectie:
Met een rookgenerator wordt rook in het riool geblazen, zodat eventuele kleine schades of lekkages zichtbaar worden.

24/7 ontstoppingsdienst

Heeft u last van een rioolprobleem wat direct verholpen moet worden, ongeacht het tijdstip? Maak dan gebruik van onze 24 uurs spoedservice via het nummer 06-53622020

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool laten ontstoppen in Zeist? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!