riool ontstoppen Woudenberg

Uw riool ontstoppen in Woudenberg, want het water loopt niet meer weg in één van de rioolafvoeren? Maakt u zich geen zorgen, wij ontstoppen deze in een handomdraai.

Een riool ontstoppen in Woudenberg kan al vanaf €95 Incl BTW. Hierbij zit ingeprepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon. 

Onze ontstoppingsdienst is al ruim 25 jaar werkzaam in de regio voor het ontstoppen van toiletten, badkamers, keukens, wasbakken of alle andere voorkomende rioolverstoppingen.

Verstopte riool doorgeven? Meld dit via 033-2999968. Zit niet in de put, wij nemen de leiding.

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen woudenberg
riool ontstoppen Woudenberg

Hoe ontstoppen we een verstopte riool?

De meeste afvoerverstoppingen kunnen we verhelpen met een veer of een hoge-druk waterunit. Welke van de twee we gebruiken hangt af van de breedte van de afvoerbuis en de diepte van de verstopping.

Ontstoppingsveer:
Werkt goed bij ondiepe verstoppingen en bij verstoppingen die in een smal gedeelte van de afvoerbuis zitten.

Hogedrukspuit:
Dit zetten we in als een ontstoppingsveer niet werkt of wanneer de verstopping in een brede afvoerbuis zit, boven de 75MM.

stankoverlast of terugkomende verstopping?

Heeft u last van stank of van terugkomende verstoppingen? Dan heeft uw riool in de meeste gevallen te maken met één van onderstaande problemen:

In al deze situaties is het zeer aanbevolen om dit zo snel mogelijk te laten oplossen, voordat de overlast- en schade nog erger wordt. Wij zullen met rookdetectie of camera inspectie achterhalen wat het probleem is.

Rookdetectie:
Met een rookgenerator wordt rook in het riool geblazen, waardoor eventuele scheurtjes of open verbindingen zichtbaar worden. Dit zijn meestal de oorzaken van stankoverlast.

Camera inspectie:
Hierbij wordt een camera door het riool heen geleidt. Één van onze rioolspecialisten loopt boven de grond synchroon aan de camera met een sensor. Op deze manier kunnen we precies meten het probleem in de riool zit.

Bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Woudenberg? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!