riool ontstoppen vathorst?

U bent gevestigd in Vathorst en heeft een verstopte afvoer in uw wc, keuken, badkamer, spoelbak of elders in het huis? Dan kunt u deze laten ontstoppen door Riooldienst Eemland. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Een riool laten ontstoppen kan al v.a. €95 Incl. BWT. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopt riool in Amersfoort doorgeven? Meld dit via 033-2999968 of via 06-53622040. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen vathorst
riool ontstoppen vathorst

Hoe herkent u een verstopt riool?

U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in de afvoer van uw wc, keuken, badkamer of wasbak. Of wanneer er water omhoog komt uit afvoerputjes. Dit allemaal zijn tekenen op een verstopping in uw eigen riool of het openbare riool.

24/7 spoedservice bij nood

In sommige gevallen is het cruciaal dat de verstopping meteen verholpen wordt, ongeacht het tijdstip. Daarom hebben wij een 24-uurs spoedservice voor u klaarstaan via het nummer: 06-53622040.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Verstopte riool in Vathorst? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!