riool ontstoppen soest

U wilt een riool laten ontstoppen in Soest? Onze ontstoppingsdienst is al ruim 25 jaar actief in de regio voor het ontstoppen van toiletten, badkamers, keuken, wasbakken of alle andere voorkomende rioolverstoppingen.

Een riool ontstoppen in Soest kan al vanaf €95 Incl BTW. Hierbij zit ingeprepen de voorrijkosten, materieel en half uur arbeidsloon. 

Een verstopte riool doorgeven kan via 035-2033098. Zit niet langer in de put en neem direct contact op.

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen Soest
riool ontstoppen Soest

Hoe ontstoppen we een verstopte riool on soest?

Wanneer het gaat om reguliere verstoppingen, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen ontstoppen met een ontstoppingsveer of met een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop.

Ontstoppingsveer:
Hier beginnen we meestal mee. Dit is effectief bij verstoppingen die niet diep in de afvoerbuis zitten.

Hogedrukspuit:
Dit zetten we in als een ontstoppingsveer niet werkt of wanneer de verstopping in een brede afvoerbuis zit, boven de 75MM.

stankoverlast of terugkomende verstopping?

Wanneer u last heeft van terugkomende verstoppingen of een onaangename geur, dan is er iets kapot in het riool. Dit kunnen dingen zijn als: 

In al deze gevallen is het zeer aangeraden om dit zo snel mogelijk te laten oplossen, voordat het nog erger wordt. Wij zullen rookdetectie of camera inspectie inzetten om te achterhalen wat het probleem is.

Rookdetectie:
Met een rookgenerator wordt rook in het riool geblazen, waardoor eventuele scheurtjes of open verbindingen zichtbaar worden. Dit zijn vaak redenen die stankoverlast veroorzaken.

Camera inspectie:
Voor het traceren van wortelgroei, rioolbreuken verzakkingen of andere schades, maken we gebruik van camera inspectie. Hierbij wordt een camera door het riool heen geleidt. Één van onze rioolspecialisten loopt boven de grond synchroon aan de camera met een sensor. 

Op deze manier kunnen we precies meten waar de schades in het riool zitten. Op deze plek kunnen we gaan graven en dan komen we precies uit bij het probleem in de riool. Wij repareren alleen dat gedeelte van het riool wat gerepareerd moet worden. 

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Soest? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!