riool ontstoppen putten

Uw riool laten ontstoppen in Putten door een vakkundig rioleringsbedrijf, want de afvoer van uw keuken, toilet, badkamer of wasbak zit verstopt? Riooldienst Eemland is al ruim 25 jaar het adres voor alle voorkomende rioolwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in Putten.

Een riool laten ontstoppen in Putten kost vanaf €95 incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopte rioolafvoer doorgeven kan via 06-53622040. Zit niet in de put, wij zijn zo in Putten!

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool-ontstoppen-putten
riool ontstoppen putten

Hoe ontstoppen we een verstopte afvoer?

Wanneer we bij u zijn, zullen we in de meeste gevallen eerst proberen uw riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit werkt goed bij verstoppingen die niet diep in de afvoer zitten.

Indien een ontstoppingsveer niet werkt, zullen we overgaan tot het ontstoppen met een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop. In de meeste gevallen schiet de rioolverstopping los en klaar is kees!

Last van terugkomende verstopping/stank?

Heeft u een ander rioolprobleem – zoals een rioolbreuk, wortelgroei of verzakking – dan zullen we met een rioolinspectie achterhalen wat het probleem precies is. Dit doen we met rookdetectie of camera inspectie.

Rookdetectie:
Met een rookgenerator wordt rook in het riool geblazen, waarna scheurtjes of open verbindingen zichtbaar worden. Dit zijn vaak oorzaken voor stankoverlast.

Camera inspectie:
Voor het traceren van wortelgroei, rioolbreuken of verzakkingen, maken we gebruik van camera inspectie. Hierbij wordt een camera door het riool heen geleidt. Één van onze rioolspecialisten loopt boven de grond synchroon aan de camera met een sensor. 

Op deze manier kunnen we precies meten waar de camera schades in het riool heeft gelokaliseerd. Op deze plek kunnen we gaan graven om precies dat gedeelte te repareren wat kapot is.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Putten? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!