Riool ontstoppen Nijkerk

U wilt een riool laten ontstoppen in Nijkerk? Een verstopte afvoer is zo ontstopt door de rioolspecialisten van Riooldienst Eemland. Al ruim 25 jaar schakelen particulieren en bedrijven ons in voor alle voorkomende rioleringswerken, zoals riool ontstoppen, riool inspectie, riool reparatie en riool reinigen.

Een riool laten ontstoppen in Nijkerk kost vanaf slechts €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Rioolverstopping doorgeven kan via 033-2999968 en we zijn zo bij u!

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen nijkerk
riool ontstoppen nijkerk

hoe ontstoppen we een riool in nijkerk?

U wordt nagenoeg altijd op dezelfde dag geholpen, wanneer u een melding doorgeeft van een verstopte afvoer in de wc, keuken, badkamer, toilet of elders. 

In gevallen van nood hebben we zelfs een 24/7 spoedservice klaarstaan, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken is via 06-53622040.

Wanneer we bij u zijn, zullen we in de meeste gevallen eerst proberen uw riool te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Dit werkt goed bij verstoppingen die niet diep in de afvoer zitten.

Indien een ontstoppingsveer niet werkt, zullen we overgaan tot het ontstoppen met een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop. In de meeste gevallen schiet de rioolverstopping los en klaar is kees!

Rioolinspectie wanneer ontstopping niet helpt

Heeft u een ander rioolprobleem – zoals een rioolbreuk, wortelgroei of verzakking – dan zullen we met een rioolinspectie achterhalen wat het probleem precies is en zullen we dit met u bespreken.

Wij kunnen elk soort rioolprobleem snel- en vakkundig oplossen. Zit niet in de put, wij nemen de leiding!

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Nijkerk laten ontstoppen? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Bel nu!