Riool ontstoppen Naarden

Uw riool laten ontstoppen in Naarden? Geen stress, wij ontstoppen deze in no-time! Riooldienst Eemland is al ruim 25 jaar actief als rioleringsbedrijf in regio Naarden.

Een riool laten ontstoppen kost vanaf slechts €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon. Vakmanschap en eerlijkheid is was ons groot maakt.

Riool laten ontstoppen in Naarden? Meld dit via 035-2033098 en we zijn zo bij u!

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen naarden

hoe werkt een rioolontstopping in naarden

Indien u last heeft van een verstopte afvoer, zullen wij deze in eerste instantie proberen te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Indien dit niet lukt, omdat de ontstopping te diep zit of in een breed stuk afvoerbuis, dan gaan we over tot het ontstoppen met een hoge-druk waterunit. 

Deze zal aangesloten worden op de afvoerbuis, waarna er met hoge druk water in het riool wordt gespoten. Meestal schiet de verstopping los en komt deze in het openbare riool terecht.

Wanneer rioolontstopping niet helpt?

In sommige gevallen komen we er achter dat het niet een verstopping is wat de overlast veroorzaakt, maar een schade aan het riool. In dit geval gaan wij met rookdetectie of camera inspectie een inspectie uitvoeren, om zo te achterhalen wat het probleem precies is.

Veel voorkomende schades komen door verzakkingen, breuken, wortelgroei,  open verbindingen en ga zo maar door. Wat de schade ook is, wij zullen deze snel- en vakkundig oplossen.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Naarden? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!