Riool ontstoppen Leusden

U wilt een riool laten ontstoppen in Leusden? Riooldienst Eemland is al ruim 25 jaar het adres om uw keuken, toilet, badkamer of wasbak te laten ontstoppen. 

Een riool laten ontstoppen in Leusden kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

De combinatie van vakmanschap, eerlijkheid en openheid, heeft ons een vertrouwd aanspreekpunt gemaakt voor vele ondernemers en particulieren uit Leusden, wanneer het aankomt op alle voorkomende rioleringswerken.

Zit niet in de put, wij nemen de leiding. Wilt u een verstopt riool laten ontstoppen in Leusden? Meld dit via 033-2999968 of via 06-53622040.

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen leusden
riool ontstoppen Leusden

hoe ontstoppen wij een riool?

Ongeveer 80% van alle afvoerverstoppingen kunnen verholpen worden met een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. Welke van de 2 we gebruiken hangt af van de diepte en het formaat van de verstopping. 

Een ontstoppingsveer wordt meestal gebruikt bij afvoerbuizen tot 75mm en waar de verstopping niet te diep in de riolering zit.

Een hogedrukspuit wordt gebruikt wanneer het ontstoppen niet lukt met een veer, of wanneer de verstopping te diep zit.

rioolinspectie bij rioolschade

Soms hebben rioleringen het zwaar te verduren. Denk maar aan wortelgroei van omliggende bomen, verzakkingen in de grond, rioleringen die nog van steenachtig materiaal zijn en ga zo maar door. In dit soort gevallen is het noodzakelijk dat de riool zo snel mogelijk wordt gerepareerd, voordat de stankoverlast en schade nog erger wordt.

waarom riooldienst eemland?

In tegenstelling tot een installatiebedrijf, zijn wij volledig gespecialiseerd in rioleringswerken. Hierdoor zijn wij erop ingesteld om elk soort rioolprobleem, klein en groot, snel- en vakkundig op te lossen. 

U kunt ons inzetten voor riool reinigen, riool inspecteren, riool ontstoppen en riool repareren. Met 25 jaar ervaring kunt u vertrouwen op echt vakmanschap.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopt riool in Leusden? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!