Riool ontstoppen laren

Riool laten ontstoppen in Laren, want uw riool in de keuken, wc, badkamer of elders in het huis zit verstopt? Riooldienst Eemland ontstopt deze in een handomdraai!

Een riool laten ontstoppen kost vanaf slechts €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Wij ontstoppen al ruim 25 jaar afvoeren in Laren, werken alleen met gecertificeerd- en gediplomeerd personeel, laten alles netjes achter en rekenen 

Verstopte rioolafvoer doorgeven kan via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen laren
riool ontstoppen laren

rioolontstopping met ontstoppingsveer

Wanneer de verstopping in een smalle afvoer zit en niet te diep, dan is deze meestal te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Mocht dit niet lukken, dan maken we gebruik van een hoge-druk waterunit. 

riool ontstoppen laren met hoge druk

Wanner het niet lukt om een verstopping te verhelpen met een ontstoppingsveer, maken we gebruik van een hogedrukspuit welke is voorzien van een speciale spuitkop. Hiermee wordt water met een enorme kracht in het riool gespoten, waardoor de verstopping losschiet.

Ook maken we gebruik van een hogedrukspuit wanneer de verstopping diep zit en in een afvoerbuis wat breder is dan 75mm.

terugkomende verstopping of stank?

Een terugkomende verstopping of stankoverlast duidt op een kapot riool. Dit kan een open verbinding zijn, maar ook schade door wortelgroei, verzakkingen, verkeerde aanleg of een verouderd systeem. Om te weten wat het probleem precies is, maken we gebruik van moderne technieken als rookdetectie en camera-inspectie.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool laten ontstoppen in Laren? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!