Riool ontstoppen Huizen?

Uw riool laten ontstoppen in Huizen, want de afvoer van uw wc, keuken, badkamer of wasbak zit verstopt. Wij ontstoppen deze in no-time! Door kennis, ervaring en middelen, weten wij elke verstopping vakkundig op te lossen. 

Een riool laten ontstoppen in Huizen kost vanaf slechts €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Een rioolverstopping of een ander rioolprobleem doorgeven? Meld dit via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen huizen
riool ontstoppen huizen

Hoe ontstoppen wij een riool in huizen?

De meeste verstoppingen kunnen wij verhelpen met een ontstoppingsveer of met een hogedrukspuit. Welke van de 2 methoden we gebruiken hangt af van de locatie- en diameter van de afvoerbuis waar de verstopping zit.

allround rioleringsbedrijf

Wij houden ons exclusief bezig met alles wat met rioleringen te maken heeft. Daarom kunt u ons inschakelen voor elke rioolklus, klein & groot, bedrijf & particulier:

Rioolontstopping:
Wij kunnen elke soort rioolverstopping snel- en vakkundig voor u oplossen. ongeacht de diepte en formaat. 

Rioolreiniging:
Met het reinigen van een riool minimaliseren we de kansen op een nieuwe verstopping. Tevens kunnen we dit preventief (periodiek onderhoudscontract) inzetten om verstoppingen te voorkomen.

Rioolreparatie:
Helaas kun je niet altijd voorkomen dat een riool stuk gaat. Denk maar aan wortelgroei van omliggende bomen, verzakkingen in de grond, rioleringen van steenachtig materiaal en ga zo maar door.

Het goede nieuws is dat wij precies kunnen lokaliseren waar de riool kapot is, om vervolgens alleen dat gedeelte te repareren.

Riool inspecteren:
Voordat wij een riool kunnen repareren, willen we eerst weten wat- en waar het probleem precies is. Hiervoor gebruiken we moderne technieken, zoals rookdetectie en camera inspectie. 

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool ontstoppen Huizen? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!