Riool ontstoppen Hoogland

Een verstopte riool in Hoogland? Hulp is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Wij zijn al ruim 25 jaar het adres voor alle voorkomende rioleringswerken in regio Amersfoort.

Een riool laten ontstoppen in Hoogland kost vanaf €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Een riool ontstoppen in Amersfoort of een ander rioolprobleem doorgeven? Meld dit via 033-2999968 of via 06-53622040. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen hoogland
riool ontstoppen hoogland

allround rioleringsbedrijf

In tegenstelling tot een loodgieter of installatiebedrijf, houden wij ons alleen bezig met rioleringswerken, al ruim 25 jaar. Hierdoor kunt u ons inschakelen voor alle voorkomende rioleringswerken:

Riool laten ontstoppen:
Zowel particulieren en bedrijven kunnen een beroep doen op Riooldienst Eemland wanneer het aankomt op rioolverstoppingen.

Hierbij maken we gebruik van ontstoppingsveren voor de smallere afvoeren en verstoppingen die niet te diep zitten.

Voor de diepere verstoppingen en verstoppingen die in een brede afvoerbuis zitten, maken we gebruik van een hogedrukspuit.

Riool laten reinigen:
Nadat wij een riool ontstoppen, zullen we deze reinigen om zo het risico op nieuwe verstoppingen te minimaliseren. U kunt ons ook periodiek uw riool laten reinigen om verstoppingen op voorhand te voorkomen. Dit is zeer aangeraden voor bedrijven in de productiesector of voor appartementen.

Riool repareren:
Wortelgroei van omliggende bomen, verzakking in het riool, een foute aanleg, zijn een paar van de redenen die kunnen zorgen dat het riool schade ondervindt.

Wij zullen met moderne inspectietechnieken achterhalen waar- en wat de schade is. Vervolgens zullen we alleen dat gedeelte repareren wat kapot is. Op deze manier houden we de kosten en overlast minimaal.

Riool inspecteren:
Wanneer u last hebt van terugkomende verstoppingen of van stankoverlast, zullen wij met rookdetectie of camera inspectie achterhalen wat het probleem is. Aan de hand daarvan zullen we beslissen wat de beste- en meest efficiënte oplossing is.

24/7 service bij nood

Wij weten als geen ander hoeveel overlast een verstopte wc, keuken, badkamer of wasbak kan brengen. Heeft u een verstopping die direct verholpen moet worden, ongeacht het tijdstip? Bel dan met 06-53622040.

Alle overige opstoppingen worden bij ons sowieso dezelfde dag nog verholpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Hoogland? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!