Riool ontstoppen Hoevelaken

U bent op zoek naar een rioleringsbedrijf om uw riool te ontstoppen in Hoevelaken? Riooldienst Eemland heeft alle kennis, middelen en ervaring, om elke afvoer snel en vakkundig te ontstoppen.

Een riool laten ontstoppen in Hoevelaken kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Een rioolverstopping of een ander rioolprobleem doorgeven? Meld dit via 033-2999968. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen hoevelaken
riool ontstoppen hoevelaken

UW partner voor alle rioleringswerken

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een loodgieter, houden wij ons exclusief bezig met rioleringswerken. Hierdoor zijn wij ongelimiteerd in onze dienstverlening en kunt u ons inzetten voor:

Riool ontstoppen:
Het laten ontstoppen van elke soort verstopping, zowel in het riool onder een woning als in het openbare riool. Wij bedienen heel regio Eemland en zijn 24/7 in te zetten.

Riool reinigen:
Het reinigen van een riool wordt ingezet voor het optimaal laten functioneren van uw afvoeren én om (nieuwe) verstoppingen te voorkomen. Ook na het ontstoppen van een riool zullen wij deze reinigen.

Riool repareren:
Indien u schade of een verzakking hebt in uw riool, kunnen wij deze voor u repareren. Wij zullen eerst in kaart brengen waar- en wat de schade is, om vervolgens alleen dat gedeelte te repareren wat nodig is. 

Riool inspecteren:
Een rioolinspectie wordt ingezet wanneer u last hebt van terugkomende verstoppingen en stankoverlast. Vaak duidt dit op een open verbinding, een breuk, schade, wortelgroei of verzakking in het riool. Voor het inspecteren van een riool gebruiken we rookdetectie en camera inspectie.

24 uurs service voor ontstoppen hoevelaken

Wij weten als geen ander hoeveel overlast een verstopte wc, keuken, badkamer of wasbak kan brengen. Heeft u een verstopping die direct verholpen moet worden, ongeacht het tijdstip? Bel dan met 06-53622040.

Alle overige opstoppingen worden bij ons sowieso dezelfde dag nog verholpen.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Hoevelaken? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!