Riool ontstoppen Hilversum

Riool ontstoppen Hilversum, want het water loopt niet meer weg in uw keuken, wc, spoelbak, badkamer of andere plek? Wij kunnen deze in een handomdraai voor u ontstoppen met minimale overlast.

Een riool laten ontstoppen in Hilversum kost vanaf €95 incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Last van een verstopt riool in Hilversum of een ander rioleringsprobleem? Bel ons op 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen hilversum
riool ontstoppen hilversum

RIOOL ontstoppen hilversum MET HOGE DRUK

Voor verstoppingen in buizen boven de 75mm, maken we meestal gebruik van een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop. Deze wordt geïnstalleerd op de buis, waarna er vervolgens water in de afvoer wordt gespoten, zodat de verstopping losschiet.

Dit is een zeer efficiënte manier om een riool te ontstoppen, met minimale overlast. Na het ontstoppen zullen we de afvoer meteen goed reinigen.

RIOOL ontstoppen hilversum met veer

Voordat we een hogedrukspuit gebruiken, proberen we meestal de verstopping op te lossen met een ontstoppingsveer. Dit is ideaal voor verstoppingen die niet zo diep zitten of in de smallere afvoerbuizen.

24/7 ontstoppingsdienst

Soms kan het laten ontstoppen van uw afvoer niet wachten en moet deze direct verholpen worden. Denk maar aan een verstopte wc afvoer, of wanneer water uw huis binnenloopt, omdat het niet weg kan lopen. In al deze gevallen kunt u gebruikmaken van onze spoedservice via het nummer 06-53622040

Last van stank / terugkomende verstopping?

Wanneer u last heeft van stankoverlast of terugkomende verstoppingen, zit er waarschijnlijk een breuk, scheur, wortelgroei of een verzakking in het riool. Om dit te achterhalen zullen we gebruikmaken van camera inspectie of rookdetectie.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool ontstoppen Hilversum? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!