riool ontstoppen harderwijk

Riool ontstoppen Harderwijk? Welkom bij de #1 ontstoppingsdienst van regio Eemland. Wij staan 24/7 voor u klaar, al ruim 25 jaar. Door kennis, ervaring en middelen, ontstoppen wij elke afvoer in een handomdraai.

Riool laten ontstoppen in Harderwijk kost vanaf €90 incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen harderwijk
riool ontstoppen harderwijk

hoe herkent u een verstopt riool?

U kunt een verstopt riool herkennen wanneer er geen water wegloopt in de wc, keuken, badkamer of elders in het huis. Of wanneer er water omhoog komt uit uw afvoerputjes. In al deze gevallen heeft u last van een verstopt riool.

De verstopping kan in de afvoeren onder uw woning zitten, maar deze kan ook in het openbare riool zitten. Daarom is het belangrijk dat u dit door vakkundige rioolspecialisten laat oplossen. Zit niet in de put, wij nemen de leiding.

hoe ontstoppen wij uw riool in harderwijk?

In de meeste gevallen kunnen we een riool ontstoppen met een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. Een veer is ideaal als de verstopping in een smalle afvoer zit en niet te diep. Een hogedrukspuit gebruiken we voor bredere afvoerbuizen en verstoppingen waar we met de veer niet bij kunnen komen. Na het ontstoppen zullen we de afvoer goed reinigen, zodat nieuwe verstoppingen minder kans maken.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool ontstoppen in Harderwijk? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!