riool ontstoppen ermelo

U wilt een riool laten ontstoppen in Ermelo? Wij ontstoppen deze in een handomdraai. Wij weten hoe vervelend rioolverstoppingen kunnen zijn, daarom bieden wij u een 24-uurs service in de regio Ermelo.

Een riool laten ontstoppen in Ermelo kost vanaf €95 incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopte riool doorgeven in kan via 06-53622040. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen ermelo
riool ontstoppen ermelo

riool ontstoppen met ontstoppingsveer

In de meeste gevallen proberen we de verstopping eerst te verhelpen met een veer. Dit is voornamelijk ideaal wanneer de verstopping in een smalle afvoerbuis zit en goed te bereiken is. Mocht dit niet lukken, dan gaan we over tot de hogedrukspuit.

rioolontstopping ermelo met hoge druk

Zit de verstopping in een afvoerbuis wat breder is dan 75mm, of komen we er niet bij met een veer, dan maken we gebruik van een hogedrukspuit. Hierbij wordt water met hoge druk in het riool gespoten, waardoor de verstopping in de meeste gevallen losschiet.

terugkomende verstopping of stank?

Wanneer u last heeft van stankoverlast of van terugkomende verstoppingen, zit er waarschijnlijk een scheur, verstopping of verzakking in het riool. Wij zullen moderne technieken, zoals camera inspectie en rookdetectie inzetten om te achterhalen welk- en waar het probleem zit.

Camera inspectie:
Met een mobiel camerasysteem worden video-opnames en foto’s gemaakt van het riool. Hiermee kunnen we eventuele verstoppingen, schades en verzakkingen lokaliseren.

Rookdetectie:
Met een rookgenerator wordt rook in het riool geblazen, zodat eventuele kleine schades of lekkages zichtbaar worden.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool laten ontstoppen in Ermelo? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!