riool ontstoppen eemnes?

U wilt een riool laten ontstoppen in Eemnes, want uw afvoer is verstopt in de wc, keuken, badkamer, wastafel of elders in- of om het huis? Hulp is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Ons ontstoppingsbedrijf ontstopt al ruim 25 jaar afvoeren in Eemnes.

Een riool laten ontstoppen in Eemnes kost vanaf €95 incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopte rioolafvoer in Eemnes doorgeven kan via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen eemnes
riool ontstoppen eemnes

rioolinspectie voor traceren probleem

In sommige gevallen moeten we uw riool inpsecteren om te achterhalen waar het probleem zit. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld (terugkomende) verstoppingen of bij stankoverlast veroorzaakt door het riool. 

We zullen met camera inspectie of rookdetectie achterhalen of er ergens schades, verzakkingen of verstoppingen zitten. Na het lokaliseren van het probleem, kunnen we deze snel- en vakkundig verhelpen.

riool ontstoppen met hoge druk of een veer

Ongeveer 80% van alle verstoppingen kunnen verholpen worden met een ontstoppingsveer of een hoge-druk waterunit. Meestal proberen we het eerst te verhelpen met een veer. Als dat niet lukt, gaan we over tot de hogedrukspuit. 

24/7 uurs rioolservice in eemnes

Heeft u last van een rioolprobleem wat direct verholpen moet worden, ongeacht het tijdstip? Maak dan gebruik van onze 24 uurs spoedservice via het nummer 06-53622020

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Verstopte riool in Eemnes? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!