Riool ontstoppen de bilt

U wilt uw riool laten ontstoppen in de Bilt? Riooldienst Eemland staat tot uw dienst. Wij zijn al ruim 25 jaar het rioleringsbedrijf voor de Bilt. U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in één van de afvoeren in- of om uw woning.

Een riool laten ontstoppen in de Bilt kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopte riool doorgeven kan via 030-8200918. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppend de bilt
riool ontstoppen de Bilt

terugkomende verstopping / stankoverlast?

Heeft u last van stank of van terugkomende verstoppingen, dan kunnen wij met rookdetectie of camera inspectie achterhalen wat- en waar het probleem is.

Camera inspectie:
Videobeelden en foto’s worden gemaakt van uw riool met een mobiel camerasysteem. Op deze manier worden eventuele verstoppingen, schades, wortelgroei of verzakkingen gelokaliseerd.

Rookdetectie:
Rook wordt in het riool geblazen met een rookgenerator, waarna scheurtjes of open verbindingen zichtbaar worden.

riool ontstoppen met hoge-druk of een veer

De meeste rioolverstoppingen kunnen worden opgelost met een hogedrukspuit of een ontstoppingsveer. In de meeste gevallen proberen we het eerst met een ontstoppingsveer. Mocht dat niet werken, dan gaan we over dot een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Riool laten ontstoppen  in de Bilt? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem contact op!