Riool ontstoppen Bussum

U heeft een verstopte afvoer in uw wc, keuken, badkamer of elders? Maakt u zich geen zorgen, want wij ontstoppen uw riool in een handomdraai. Wij zijn al ruim 25 jaar hét ontstoppingsbedrijf in regio Bussum.

Een riool laten ontstoppen in Bussum kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Een verstopte rioolafvoer kunt u doorgeven via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen bussum
riool ontstoppen bussum

riool ontstoppen met een veer

Meestal proberen we de verstopping in eerste instantie op te lossen met een ontstoppingsveer, tenzij de verstopping erg diep onder de grond zit of in een buis breder dan 75mm. Na het ontstoppen zullen we de afvoer grondig reinigen.

riool ontstoppen met hoge druk

Zit de verstopping in een afvoerbuis wat breder is dan 75mm of kunnen we deze niet ontstoppen met een ontstoppingsveer, dan maken we gebruik van een hogedrukspuit, welke is voorzien van een speciale spuitkop. Hiermee wordt water met hoge druk in het riool gespoten, waarna de verstopping los zal schieten.

terugkomende verstopping /stankoverlast?

Wanneer u last heeft van terugkomende verstoppingen of een onaangename geur, is het zeer aangeraden om uw riool te laten inspecteren op verstoppingen of schades. Hiervoor gebruiken we moderne technieken als rookdetectie en camera inspectie.

Camera inspectie:
Een mobiel camerasysteem wordt door het riool heen geleid terwijl er videobeelden en foto’s worden gemaakt. Hiermee kunnen we eventuele wortelgroei, verstoppingen, schades en verzakkingen traceren.

Rookinspectie:
Een rookgenerator blaast rook in het riool, zodat we eventuele scheuren en breuken kunnen traceren.

24/7 ontstoppingsdienst

Bij ons worden verstoppingen sowieso dezelfde dag nog verholpen. In sommige gevallen bezorgt uw verstopte afvoer zoveel overlast dat er direct gehandeld moet worden, ongeacht het tijdstip. In deze gevallen kunt u onze 24/7 spoedservice inschakelen via 06-53622020

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Bussum? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!