Riool ontstoppen Bunschoten-Spakenburg

U heeft een verstopte riool (wc, keuken, badkamer of elders) in Bunschoten-Spakenburg? Hulp is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Gevestigd in Bunschoten, bedienen wij al vele jaren de regio Eemland op het gebied van alle voorkomende rioolwerkzaamheden.

Een riool laten ontstoppen in Bunschoten kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Verstopte riool doorgeven kan via 033-2999968. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen bunschoten spakenburg
riool ontstoppen bunschoten

hoe ontstoppen wij een riool?

De meeste verstoppingen in een riool kunnen wij ontstoppen met een ontstoppingsveer of een hoge-druk waterunit. Welke van de twee we gebruiken, hangt voornamelijk af van de diameter van de afvoerbuis- en de locatie waar de verstopping zit.

Na het ontstoppen zullen wij de afvoer goed na-reinigen, om het risico op nieuwe rioolverstoppingen te voorkomen.

24/7 ontstoppingsdienst

Heeft u een probleem in uw afvoer wat direct verholpen moet worden? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Deze staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar via het nummer: 06-53622040

Hoe herkent u een verstopte afvoer:
U herkent een verstopte afvoer, wanneer er geen water wegloopt uit de afvoer van uw wc, keuken, badkamer of spoelbak. De verstopping kan onder uw woning zijn, maar deze kan ook in het openbare riool zitten. Schakel daarom onze rioolspecialisten in om het probleem snel- en vakkundig op te lossen.

Bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Uw riool verstopt in Bunschoten? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!