Riool ontstoppen Blaricum

Verstopte riool in Blaricum? Wij ontstoppen deze in een handomdraai. U herkent een verstopt riool wanneer er geen water wegloopt in uw wc, keuken, badkamer of elders in het huis. Of wanneer er water ergens omhoog komt waar dit niet hoort.

Een riool laten ontstoppen in Blaricum kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

De meeste verstoppingen kunnen wij oplossen met een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit.

Wilt u een verstopt riool laten ontstoppen in Blaricum? Meld dit via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen blaricum
riool ontstoppen blaricum

ontstoppen met een ontstoppingsveer

Verstoppingen die in een smalle afvoerbuis zitten en die goed te bereiken zijn, proberen we in eerste instantie te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Lukt het niet met een veer, dan gaan we over een hogedrukspuit.

verstopt riool met hogedruikspuit oplossen

Lukt het niet om een verstopping op te lossen met een ontstoppingsveer, of is de diameter van de afvoer meer dan 75mm, dan maken we gebruik van een hogedrukspuit. Met deze methode wordt een hogedruk waterunit aangesloten op de buis, waarna er water met hoge druk in de afvoer wordt gespoten. Zo zullen de meeste verstoppingen losschieten en wordt uw riool meteen gereinigd.

rioolinspectie voor meer duidelijkheid

Indien u last heeft van terugkomende verstoppingen of een onaangename geur wat uit uw riool komt, dan kunnen we met camera inspectie of rookdetectie achterhalen wat- en waar het probleem zit. Veel voorkomende problemen kunnen dingen zijn als wortelgroei van bomen, verzakkingen, open verbindingen of scheurtjes.

waarom rioolddienst eemland?

In tegenstelling tot een loodgieter, zijn wij volledig gespecialiseerd in alle voorkomende rioleringswerken. Hierdoor zijn wij ingesteld om elk rioolprobleem, klein en groot, snel- en vakkundig op te lossen. 

U kunt ons inzetten voor rioolreiniging, rioolinspectie, rioolontstopping en rioolreparatie. Met 25 jaar ervaring kunt u vertrouwen op echt vakmanschap.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopt riool in Blaricum? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!