Riool ontstoppen Bilthoven

Een riool laten ontstoppen in Bilthoven? Laat deze in een handomdraai ontstoppen door onze rioolspecialisten. Wij zijn al ruim 25 jaar hét rioleringsbedrijf in de regio

Een riool laten ontstoppen in Bilthoven kost vanaf €95 Incl. BTW. Hierbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeid.

Door onze vakmanschap en eerlijkheid weten vele particulieren en bedrijven ons elke keer weer te vinden voor alle voorkomende rioolproblemen.

U wilt een afvoer in de wc, keuken, badkamer, wasbak of andere plek laten ontstoppen? Meld dit via 030-8200918. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen bilthoven

Hoe ontstoppen wij een riool in bilthoven?

De meeste rioolverstoppingen kunnen wij ontstoppen met een ontstoppingsveer of een hogedrukspuit. Dit wordt bepaald door de locatie van de verstopping en de diameter van de afvoerbuis. Mochten deze methodes echt niet lukken, dan gaan we over tot camera inspectie of rookdetectie om te achterhalen wat het probleem is.

Na het ontstoppen van uw riool zullen wij deze goed reinigen, zodat het risico op nieuwe verstoppingen een stuk kleiner wordt.

bij nood zijn we 24/7 inzetbaar

Bij sommige rioolproblemen is de overlast zo erg, dat er niet gewacht kan worden met het oplossen van dit probleem, ongeacht het tijdstip. Denk maar aan de afvoer van een wc wat verstopt zit, of dat er water het huis binnenkomt met alle gevolgen vandien. In al deze gevallen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met: 06-53622040

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Bilthoven? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!