Riool ontstoppen Baarn

U heeft een verstopt riool in Baarn? Wij ontstoppen deze in een handomdraai. De meeste rioolverstoppingen kunnen wij ontstoppen met een veer of een hogedruk waterunit. Hierdoor houden we de overlast- en de kosten minimaal. We spreken van een verstopte riool wanneer er geen water wegloopt in uw keuken, badkamer, wc of elders in het huis.

Een riool laten ontstoppen in Baarn kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Last van een rioolverstopping of een ander rioolprobleem? Meld dit via 035-2033098. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool ontstoppen baarn
riool ontstoppen Baarn

rioolinspectie met moderne technieken

Heeft u last van terugkomende rioolverstoppingen of van stankoverlast? Dan kunnen wij voor u in kaart brengen waar het probleem zit in uw riool. Wij zullen met behulp van moderne technieken, zoals rookdetectie en camera inspectie, eventuele schades, verstoppingen, wortelgroei of verzakkingen lokaliseren.

Bij rookdetectie wordt met een rookgenerator, rook in uw afvoer geblazen, waardoor kleine lekkages. breuken of open verbindingen zichtbaar worden.

Bij camera inspectie wordt er een camera door uw riool heen geleidt, terwijl we video-opnames en foto’s maken. Hiermee kunnen we schades, verstoppingen, wortelgroei en verzakkingen in het riool traceren.

24/7 ontstoppingsdienst Baarn

Is de afvoer van uw wc verstopt, komt er water uw huis binnen via een afvoer, of heeft u een ander rioolprobleem wat direct verholpen moet worden? Wij weten als geen ander hoe vervelend dit soort situaties zijn. Daarom staat er 24 uur per dag, 7 dagen per week een spoeddienst voor u klaar via het nummer 06-53622040

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Een verstopte riool in Baarn? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!