Riool ontstoppen Amersfoort

U wilt een riool laten ontstoppen in Amersfoort, want u heeft een verstopte afvoer in de WC, keuken, badkamer of andere plek in het huis? Hulp is nabij, want wij ontstoppen uw riool in een handomdraai.

Een riool laten ontstoppen in Amersfoort kost vanaf €95 Incl. BTW. Daarbij zit inbegrepen de voorrijkosten, het materieel en een half uur arbeidsloon.

Riooldienst Eemland is al vele jaren hét ontstoppingsbedrijf in de regio Amersfoort. Door onze ervaring, kennis en middelen, kunnen wij elke verstopping snel- en vakkundig oplossen. 

Een verstopte riool doorgeven in in Amersfoort kan via 033-2999968 of via 06-53622040. U kunt ook het contactformulier invullen. 

95 Incl. BTW
  • rioolontstopping inclusief voorrijkosten, materieel en een half uur arbeidsloon
riool-ontstoppen-amersfoort
riool ontstoppen amersfoort

RIOOL ontstoppen Amersfoort MET ontstoppingsveer

Verstoppingen die in smallere afvoeren zitten, proberen we in eerste instantie altijd eerst te ontstoppen met een ontstoppingsveer. Mocht dit niet lukken, dan gaan we over naar een professionele hogedrukspuit.

RIOOLontstopping MET HOGEDRUKspuit

Zit de verstopping in een brede afvoerbuis en lukt het ons niet om deze te ontstoppen met een veer, dan maken we gebruik van een hogedrukspuit. Hierbij wordt een hoge-druk waterunit met een speciale spuitkop ingezet om de verstopping op te lossen. 

24/7 paraat bij verstopping in Amersfoort

Zit de afvoer van uw wc, keuken, badkamer of spoelbak verstopt en moet deze direct ontstopt worden? Wij weten als geen ander welke overlast en schade een verstopte afvoer kan aanbrengen. Daarom hebben wij 24/7 een ontstoppingsdienst klaarstaan om u te helpen. Deze kunt u bellen op 06-53622040

Werkgebied

Bij verstoppingen is ons werkgebied voornamelijk het Eemland. Door het werkgebied klein te houden, kunnen we zeer snel ter plekke zijn wanneer u ons nodig hebt.  

Meer weten?

Wilt u meer weten? Bel ons dan op 033-2999968 Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Uw riool verstopt in Amersfoort? De oplossing is nabij, want wij ontstoppen deze in een handomdraai. Neem direct contact op!