Riool inspecteren

Wanner u last heeft van terugkomende verstopping of stank, zit er een probleem in het riool. Deze kunnen we opsporen met moderne technieken, zoals rookdetectie en camera inspectie. Op deze manier hoeven wij niks open te breken, werken we zeer efficiënt en houden we de kosten zo laag mogelijk.

zit uw riool verstopt?

Heeft u last van een verstopt riool? Wacht niet langer en geef dit dan meteen door via 06-53622040. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@rioolbeheer.info

Bij verstoppingen rekenen wij geen voorrijkosten. Onze prijzen zijn tevens inclusief materieel en 0,5 uur arbeidsloon. Zo heeft u geen verrassingen achteraf.

ROOKDETECTIE

Een beproefde methode om op kleine lekkages te testen, is het toepassen van zogenaamde rookdetectie. Met behulp van een rookgenerator blazen we rook in een leiding. In het geval van open verbindingen of scheurtjes zal op die locatie de rook zichtbaar worden.

Heeft u last van rioolvliegjes in de kruipruimte? Dat duidt vaak ook op een open verbinding in het riool, wat meestal veroorzaakt wordt door een breuk in de riolering.

Het uitvoeren van een goede rookdetectie vereist vakmanschap, zeker omdat rioleringen zich meestal ondergronds bevinden of op ander moeilijk bereikbare locaties, zoals in muren.

CAMERA INSPECTIE

Een andere techniek om problemen in uw riool te traceren, is het gebruik maken van camera inspectie. Hierbij wordt een mobiel camerasysteem door uw riool heen geleidt, terwijl er video-opnames en foto’s worden gemaakt.

Op deze manier kunnen we verstoppingen, schades of verzakkingen in uw riool traceren. Ook dit is een zeer efficiënte methode om uw rioolprobleem zo snel mogelijk te verhelpen.

bel me terug

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk op.

Heeft u vragen over rioolinspecties of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen u graag verder.