Reviews

Klanten aan het woord

Wij kunnen zoveel goeds over onszelf vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze klanten te horen. Zelf ook een ervaring delen? Druk op de button hieronder

Gemiddelde score: 4.8 sterren (gebaseerd op 16 waarderingen)

Super snel opgelost.

Super snel opgelost.

T. Blokhuis
May 24, 2020

Snelle en goede service,

Snelle en goede service, en gericht het probleem opgelost, heel fijn!

Hoogstraten
May 24, 2020

Goed

Goed

Fam. Huijgen
January 21, 2020

Henk is een topper

Henk is een topper

Brouwer
January 21, 2020

gekomen op de afgesproken tijd

Gekomen op de afgesproken tijd, verstopping zeer vakkundig opgelost en dat alles met veel vrolijkheid!

Dagmar
January 21, 2020

Respect voor wat deze mannen doen

Hoofdafvoer verstopt. Op zaterdagavond direct geholpen. Goede communicatie over wanneer monteurs aanwezig kunnen zijn. In het weekend dubbel tarief wisten we niet van te voren (wel logisch natuurlijk) maar zodra er iemand “vies!” uit je kruipruimte klimt maakt het eigenlijk niet meer uit wat het kost. Respect voor wat deze mannen doen. Goed geholpen.

Robbert Rietveld
January 21, 2020

Ik ben helemaal blij!

Na mijn telefoontje waren ze in minder dan een uur al hier! We hadden een flinke verstopping en deze hadden ze zeer snel verholpen. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam, zowel degene aan de telefoon als de mannen die de verstopping verhielpen. Ik ben helemaal blij!

Corine van Mourik
January 21, 2020

Vriendelijke receptie

Vriendelijke receptie en makkelijk een afspraak te maken! Service was mooi op tijd met een belletje van te voren dat ze er aan kwamen.
Gelukkig was het probleem snel en professioneel opgelost met een korte uitleg over hoe je alles netjes kan onderhouden.

Sjoerd
January 21, 2020

Probleem is verholpen

Probleem is verholpen. Echter, we zijn al twee weken bezig om de factuur te krijgen, terwijl er wel betaald is. Na twee weken bellen en een vooruitschuivend antwoord, kwamen we erachter dat de administratie nog anderhalve week op vakantie is. Niet professioneel in de communicatie.

Giovanna Lens
January 21, 2020

Snel en professioneel verholpen

in de ochtend gebeld en in de middag snel en professioneel de verstopping verholpen. Een aanrader!

Laurens Olieman
January 21, 2020

Wat een goede service zeg

Wat een goede service zeg werken zeer netjes en snel binnen een uur probleem opgelost Inc nieuwe aansluiting van de afvoer . We bellen zeker de volgende keer weer als er een probleem is, een bedrijf om aan te raden .

Marcel brons
January 21, 2020

Snelle service

Bedankt voor de snelle service

Irene van den Geest
January 21, 2020

Verstopping snel en vakkundig opgelost

Vriendelijke receptie, snelle service, meedenken en uitleg. De verstopping die we zelf niet wegkregen werd vakkundig en snel opgelost.

Joren Jacobs
January 21, 2020

Snel ter plekke

Snel ter plekke, probleem goed verholpen. Vriendelijk personeel.

Arnout van Halteren
October 5, 2019

Zeker een aanrader!

Enkele maanden geleden kwamen we erachter dat ons riool niet helemaal fijn liep. De monteur die langskwam adviseerde om te kijken met een camera. Hieruit bleek dat ons riool kapot was. Ongeveer een week later werd ons riool gerepareerd. Het ging vrij vlot en ze lieten de tuin keurig achter. Ik ben erg tevreden. Volgende keer als we een verstopping hebben, bellen we ze weer. Zeker een aanrader!

Josanne
August 22, 2019

Binnen 45 minuten al opgelost

Na een verstopping van van mijn toilet stond ik letterlijk met mijn schoenen in het water. Tja, wat doe je dan… Zelf proberen; lukte helaas niet ? Toen gezocht naar een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Ik kwam uit bij Amerongen Rioolbeheer. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze waren binnen 30 minuten bij me thuis en 45 minuten later was het probleem opgelost. Kosten vielen hierdoor ook enorm mee ?
Ik kan Amerongen eenieder aanbevelen!

Jon Kemperman
August 16, 2019

Deel uw ervaring

Schrijf hier een pakkende titel
Omschrijf hier uw ervaring
rating fields