Reviews

Klanten aan het woord

Wij kunnen zoveel goeds over onszelf vertellen, maar het is vertrouwder om dit van onze klanten te horen. Zelf ook een ervaring delen? Druk op de button hieronder

Gemiddelde score: 4.8 sterren (gebaseerd op 38 waarderingen)

Gewoon goed!

Afvoerleiding in de keuken verstopt.
Twee uur na het telefoongesprek kwam, geheel volgens afspraak, de medewerker om de verstopping te verhelpen. Deze vriendelijke vakkundige monteur heeft het probleem naar volle tevredenheid opgelost. Niet alleen de monteur maar ook de heer van de telefonische helpdesk verdient een pluim.
Goede firma, ik ben zeer tevreden.

Paul
augustus 29, 2021

TOP service!!

Na constatering van een probleem met de riolering gisteren gebeld en vanmorgen direct een vakman (Eric). Wist snel het probleem te lokaliseren en kon dit direct en vakkundig verhelpen.

Netjes gewerkt, vriendelijke vakman en alles keurig opgeruimd. Prijs was ook prima!
DANK VOOR DE SERVICE..

AANRADER!!

Fred Colin
augustus 29, 2021

PRIMA !

Snelle service , ondanks geen spoed toch volgende dag verholpen.
Prettige monteur , snel en accuraat.
Goede prijs !

G.bORSEN
augustus 29, 2021

Meer dan service

Ontzettend snel geholpen, vriendelijk, vakkundig en zeer scherp geprijsd!!!

Kortom perfect

Maarten Leeuwenkamp
Juli 23, 2021

Prima geholpen

We hadden een verstopte gootsteen. De diagnose en keuze van doorspuiten was zeer professioneel en het probleem was dan ook snel verholpen. Heel blij mee!

Bart
Juli 23, 2021

Top class professional service

It was around 10pm I have noticed that the toilet is clogged and it spilled water all over the entrance. With a 4yo toddler, I needed to get it fixed as soon as possible. The company is recommended to me by my neighbor. At 11:00 the service guy was at the door. He was very calm and friendly. The equipment he brought (high pressured hoses, cameras, etc.) were all top of the class and complete. I was really satisfied with the service of the company.

Volkan Yazici
Juli 23, 2021

Snel en goed!

Gebeld en direct afspraak kunnen maken. Wordt zeer netjes en vakkundig gewerkt. Top, zeer tevreden!

Maarten
Juli 23, 2021

top

top service en aardige monteur

van Twillert
0
Juli 23, 2021

Super

Heel snel aardige monteur

Gerda van Diermen
Juni 1, 2021

Keukenafvoer dicht geslibd.

Waarschijnlijk door de (niet echt) oplosbare verpakking van de vaatwasserblokjes is de afvoer na jaren dicht geslibd. Van Amerongen heeft dit weer gefikst. Ongeveer twee uur na de melding stond de monteur al voor de deur. Advies gekregen de vaatwasblokjes uit de oplosbare verpakking te halen en maar een half blokje te gebruiken.

Aat
Juni 1, 2021

great service

we had a blockage in the sewer of our house and they responded quickly and fixed the issue in 30minutes on the same day.
at a time where other companies make appointments for 2-3 days later, Riool Dienst Eemland helped us immediately. Thanks for the great service!

T.Turgut
Juni 1, 2021

verstopping

We zijn uitstekend geholpen door Amerongen rioolbeheer niet alleen de verstopping verholpen maar ook het riool gerepareerd. We zijn super tevreden.

Jan Gerard Koelewijn
Juni 1, 2021

Binnen een kwartier van de ellende af

Om half 1 s middags geappt of ze langs konden komen. Gelijk bericht terug. Om twee uur afgesproken. Twintig minuten later van ons probleem af (verstopte douchegoot). Superblij met van Amerongen. We kunnen weer douchen😁😁
Als er weer wat aan de hand is bellen we van Amerongen.

A
Juni 1, 2021

Lastige klus!

Snelle reactie op ons verzoek. Zéér deskundig en relaxed aangepakt!
Helaas is het de eerste keer (nog) niet gelukt. Komt snel terug met zwaarder materieel, benieuwd!

Toon van Dijk
Juni 1, 2021

Supersnelle service

Niets vervelender dan afvoer wc en douche verstopt. Op zondagavond mail gestuurd, op maandagochtend vakkundig verholpen.

De Wilde
Juni 1, 2021

Top bedrijf👍🏼

Super snel was er iemand beschikbaar die dezelfde middag nog kwam. Henk een alleraardigste man en had het probleem ook zo verholpen. Met een tip voor nop en de rekening viel mee tijdens de koffie! Super bedrijf. Bij problemen bellen we weer😁👏🏼

W.D.Schaap
0
Juni 1, 2021

Snel en vakkundig

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Een afspraak was snel gemaakt via een hele vriendelijke en behulpzame contactpersoon. Vervolgens ook goed geholpen met de inspectie van onze riolering. Heel tevreden !

Ilse
0
Juni 1, 2021

Goed geholpen

Helaas zaterdags verstopping thuis. Gebeld, afgesproken, nog één maal gebeld na de afgesproken tijd. Meneer was vakkundig en alles in orde gemaakt. Tevreden over het werk.

Monique
Juni 1, 2021

Snel en vakkundig

Verstopping toilet goed verholpen.
Ook nieuwe pvc buis aangelegd vanuit ons huis naar gemeenteriool.
Dit is allemaal snel en vakkundig gedaan.
Ook bestrating weer netjes in orde.
Telefonisch goed en duidelijk geholpen.

Eva
Juni 1, 2021

snelle service

Formulier in de avond ingevuld, volgende morgen door bedrijf teruggebeld en ’s middags problemen verholpen. Supergoed!!

gepke visser
0
Juni 1, 2021

tevreden

Goede service met een goed resultaat

nico
Juni 1, 2021

Een half uur nadat wij

Een half uur nadat wij gebeld hebben stond Henk al voor de deur.
Hij kwam, zag en overwon!
Nadat de klus was geklaard kregen wij ook nog een prima advies om de verstoppingen zoveel mogelijk tegen te kunnen gaan. Helemaal blij.

H. Bijlsma
Juni 1, 2021

Topbedrijf!

Twee uur na mijn melding stond de servicewagen voor de deur. Perfecte service en vakkundige afhandeling van het probleem. Geweldig werk, ben zeer tevreden en zeker over Henk

Jan Prinssen
Juni 1, 2021

Goede service

Verstopping in het weekend. Duidelijke communicatie over de tarieven. Snelle service en keurig opgelost. Erg blij mee. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Arjan
Juni 1, 2021

Snel opgelost

Tussen 13:00 en 15:00 uur is beloofd, komt een medewerker zich melden. Om 14:30 uur Van Amerongen rioolbeheer aan de deur. Korte uitleg van het probleem en ongeveer 30 minuten later probleem opgelost, betaald en zorgen verdwenen. Bovendien geholpen door een hele vriendijke man die ons ook zeer bruikbare adviezen gaf. Zeer tevreden dus.

Alfons Hess
Juni 1, 2021

Goede snelle service

Verstoppingen zijn oervervelend en je hoopt er alleen maar op dat het snel verholpen is. Dan ben je bij Amerongen Rioolbeheer aan het goede adres. ’s Ochtends gebeld,
’s middags verholpen. Top!!

Frans Dols
oktober 29, 2020

Super snel opgelost.

Super snel opgelost.

T. Blokhuis
mei 24, 2020

Snelle en goede service,

Snelle en goede service, en gericht het probleem opgelost, heel fijn!

Hoogstraten
mei 24, 2020

Goed

Goed

Fam. Huijgen
januari 21, 2020

Henk is een topper

Henk is een topper

Brouwer
januari 21, 2020

gekomen op de afgesproken tijd

Gekomen op de afgesproken tijd, verstopping zeer vakkundig opgelost en dat alles met veel vrolijkheid!

Dagmar
januari 21, 2020

Respect voor wat deze mannen doen

Hoofdafvoer verstopt. Op zaterdagavond direct geholpen. Goede communicatie over wanneer monteurs aanwezig kunnen zijn. In het weekend dubbel tarief wisten we niet van te voren (wel logisch natuurlijk) maar zodra er iemand “vies!” uit je kruipruimte klimt maakt het eigenlijk niet meer uit wat het kost. Respect voor wat deze mannen doen. Goed geholpen.

Robbert Rietveld
januari 21, 2020

Ik ben helemaal blij!

Na mijn telefoontje waren ze in minder dan een uur al hier! We hadden een flinke verstopping en deze hadden ze zeer snel verholpen. Personeel zeer vriendelijk en bekwaam, zowel degene aan de telefoon als de mannen die de verstopping verhielpen. Ik ben helemaal blij!

Corine van Mourik
januari 21, 2020

Vriendelijke receptie

Vriendelijke receptie en makkelijk een afspraak te maken! Service was mooi op tijd met een belletje van te voren dat ze er aan kwamen.
Gelukkig was het probleem snel en professioneel opgelost met een korte uitleg over hoe je alles netjes kan onderhouden.

Sjoerd
januari 21, 2020

Probleem is verholpen

Probleem is verholpen. Echter, we zijn al twee weken bezig om de factuur te krijgen, terwijl er wel betaald is. Na twee weken bellen en een vooruitschuivend antwoord, kwamen we erachter dat de administratie nog anderhalve week op vakantie is. Niet professioneel in de communicatie.

Giovanna Lens
januari 21, 2020

Snel en professioneel verholpen

in de ochtend gebeld en in de middag snel en professioneel de verstopping verholpen. Een aanrader!

Laurens Olieman
januari 21, 2020

Wat een goede service zeg

Wat een goede service zeg werken zeer netjes en snel binnen een uur probleem opgelost Inc nieuwe aansluiting van de afvoer . We bellen zeker de volgende keer weer als er een probleem is, een bedrijf om aan te raden .

Marcel brons
januari 21, 2020

Snelle service

Bedankt voor de snelle service

Irene van den Geest
januari 21, 2020

Verstopping snel en vakkundig opgelost

Vriendelijke receptie, snelle service, meedenken en uitleg. De verstopping die we zelf niet wegkregen werd vakkundig en snel opgelost.

Joren Jacobs
januari 21, 2020

Snel ter plekke

Snel ter plekke, probleem goed verholpen. Vriendelijk personeel.

Arnout van Halteren
oktober 5, 2019

Zeker een aanrader!

Enkele maanden geleden kwamen we erachter dat ons riool niet helemaal fijn liep. De monteur die langskwam adviseerde om te kijken met een camera. Hieruit bleek dat ons riool kapot was. Ongeveer een week later werd ons riool gerepareerd. Het ging vrij vlot en ze lieten de tuin keurig achter. Ik ben erg tevreden. Volgende keer als we een verstopping hebben, bellen we ze weer. Zeker een aanrader!

Josanne
augustus 22, 2019

Binnen 45 minuten al opgelost

Na een verstopping van van mijn toilet stond ik letterlijk met mijn schoenen in het water. Tja, wat doe je dan… Zelf proberen; lukte helaas niet ? Toen gezocht naar een bedrijf wat hierin gespecialiseerd is. Ik kwam uit bij Amerongen Rioolbeheer. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, ze waren binnen 30 minuten bij me thuis en 45 minuten later was het probleem opgelost. Kosten vielen hierdoor ook enorm mee ?
Ik kan Amerongen eenieder aanbevelen!

Jon Kemperman
augustus 16, 2019

Deel uw ervaring

Schrijf hier een pakkende titel
Omschrijf hier uw ervaring
rating fields